Namlı Mobilya | KÖŞE TAKIMI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?
15886
post-template-default,single,single-post,postid-15886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KÖŞE TAKIMI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

KÖŞE TAKIMI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ ?

Köşe koltuk alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?
-Bu günkü yazımızın konusu köşe koltuk alırken dikkat edilmesi gerekenler .
Günümüz de biz tüketicilerin tercihi çok farklı olabiliyor,evimizin ihtiyaçlarını göz önüne aldığımızda köşe koltuk takımı da bu ihtiyaçların arasında olabilir .
Günümüzde tarz oalrak luxury,modern,klasik pek çok köşe takımı mevcuttur .Burada asıl önemli olan tarzımı nasıl yansıttığımızdır.Tarzımıza uygun köşe  tasarımları tercih ederek yaşam alanlarımız da daha rahat ve mutlu  olabiliriz.Çünkü kendimizi en rahat hissettiğimiz yer evimizdir.Bizler de evlerine en uygun köşe takımları tasarlamak için hazırız.

Peki ideal köşe koltuk takımı nasıl olmalıdır ?
Köşe koltuk alırken muhakkak ölçülere dikkat edilmelidir . Köşe koltuklar da genişlik,en , derinlik oldukça önemlidir ,eğer bu özelliklere dikkat etmezsek köşe koltuk evimize geldiği zaman pek çok problemlerle karşılaşılabilirsiniz .(Firmamız 3boyutlu çizim hizmeti vererek köşe koltuk takımımız evinize gelmeden önce dairenize yerleştiriliyor ve kullanım alanları dahil net şekilde ortaya çıkmış oluyor )-Köşe koltuk takımı alırken dikkat etmemiz gereken bir diğer unsur ise kumaş seçimi olmalıdır . Çünkü köşe koltuk takımları genellikle günlük kullanımlar da tercih ediyoruz , bu yüzden kumaş seçimi yaparken dikkat etmemiz gerek bir diğer husus kumaşların leke tutmayan kumaş olması ve ayrıca temizliğinin kolay yapılması gerekmektedir .
Köşe koltukta ayak modeli nasıl olmalıdır ?
Günlük oturumlar için tercih edeceğimiz köşe koltuklar da temizlik için yüksek ayak modelleri tercih edersek temizlik yaparken işimiz daha kolaylaşmış olacaktır.
#namlı#evinizinmimarı

No Comments

Post A Comment