Namlı Mobilya | KIŞ MEVSİMİN DE MOBİLYA DEKORASYONU
15757
post-template-default,single,single-post,postid-15757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

KIŞ MEVSİMİN DE MOBİLYA DEKORASYONU

KIŞ MEVSİMİN DE MOBİLYA DEKORASYONU

Kış Havasını Yansıtan Salon Dekorasyonu Önerileri

Kış mevsimi kulağa pek hoş gelmese de kendisine has güzellikleri içinde barındıran bir mevsimdir. Gerek kar yağışı gerek yağmur yağışı aslında bizleri pek mutlu etmeyen ama olması gereken doğal şeylerdir. Mevsimlerin güzelliği veya ilgi çekiciliği bireye göre değişkenlik gösterebilir. Bazı insanlar kış mevsimini severken bazı insanlar tam tersine ilk bahar mevsimini sevebilirler. Göreceli bir kavramdır kısaca. Sevdiğiniz ve mutlu olduğunuz mevsimin de evinize yansımasından hoşlanırsınız mutlaka. Salonunuzda kış havasını oluşturmak için aslında çok uygun bir mevsimdir kış. Mesela salonunuzun bir köşesine görsel olarak şömine tasarlayıp koyabilirsiniz. Yine salonunuzun bir köşesine kar yağdığı zamanlar etrafı korkuluklarla çevrili küçük bir kardan adam yapıp görsel amaçlı kullanabilirsiniz.
Yine kar yağarken eviniz bahçeli ise ve pencereleriniz yere kadar uzanıyor ise perdeleri kenarlara çekerek cama sprey boyalarla kar şekilleri çizebilirsiniz. Yılbaşı konseptlerinde bulunan noel babaları evinizin salonunda bir duvarda oyuncak olarak veya biblo olarak sergileyebilirsiniz. Kış mevsiminde yaz mevsimine göre daha koyu ve kalın ürünler tercih ederiz. Koltuklarınızın üzerinde misafirleriniz için hazırlanmış küçük ısınma battaniyeleri bulundurabilirsiniz. Dekorasyon fikirleri sizin hayal dünyanıza göre şekillenir bu nedenle düşüneceğiniz her hayali unsuru not ederek kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Verdiğimiz örnekler içinde kış mevsimine en uygun olan konsept şöminedir. Şömine karşısına geçerek sıcağın tadını çıkarabilir dışarıda yağan karı izleyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

NAMLI MOBİLYA SUNAR …

No Comments

Post A Comment